| Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Nepopravljiv
Broj poruka : 14 Godina : 36 Datum upisa : 15.08.2009
| Naslov: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Pon Nov 09, 2009 9:18 am | |
| Otvoren je officijalni Youtube Kanal - Maje Marijane .... Naime prvo ... Kako smo dosli na tu ideju ? Pre 2 meseca sam video da Maja nema nijedan Official Youtube Kanal , posle toga sam se dogovorio sa Adminom foruma i odlucili smo da Maja ima Officijalni youtube kanal https://www.youtube.com/user/majamarijanaofficialZa sada se nalaze 17 nastupa ... uskoro jos vise Nastupe ce samo Admin foruma , i Admin youtube Kanala postavljati na youtube .. tako da svi clanovi koje zele da se nalazi njihov spot ili nastup na Majinom official kanalu nek se jave meni ili Ani ... Pozzz i uskoro linkovi za spotove | |
|
| |
Esmeralda
Broj poruka : 802 Godina : 31 Lokacija : gdje me mozete uvjek naci????? na forumu MAJE MARIJANE.... Datum upisa : 03.02.2008
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Pon Nov 09, 2009 10:14 am | |
| maja ima vec 2 youtube kanala... al kako hocete^^ | |
|
| |
Nepopravljiv
| |
| |
Esmeralda
Broj poruka : 802 Godina : 31 Lokacija : gdje me mozete uvjek naci????? na forumu MAJE MARIJANE.... Datum upisa : 03.02.2008
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Uto Nov 10, 2009 11:16 am | |
| imaju 2... nisam glupa... jer obavda su vezana samnom... i jedan o njih i s Adminkom... | |
|
| |
Ana Admin
Broj poruka : 1382 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Sub Nov 14, 2009 2:01 pm | |
| Nepopravljiv..
Ima tu par dezinformacija. Ovo nije official kanal, jer ga Maja nije proglasila kao official. A dobro je i Esmeralda rekla da imaju 2 kanala, nisi me za to pitao. Sada, od ta 3 kanala, gdje ima najviše postavljenog video sadržaja, ja sam za to da se taj link pošalje Maji pa nek ona to potvrdi kao službeni kanal.. | |
|
| |
fruti
Broj poruka : 367 Godina : 37 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Ned Nov 15, 2009 2:32 am | |
| Zanimljiva diskusija mislim nebi da se mijesam | |
|
| |
Nepopravljiv
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Ned Nov 15, 2009 10:26 am | |
| - Ana ::
- Nepopravljiv..
Ima tu par dezinformacija. Ovo nije official kanal, jer ga Maja nije proglasila kao official. A dobro je i Esmeralda rekla da imaju 2 kanala, nisi me za to pitao. Sada, od ta 3 kanala, gdje ima najviše postavljenog video sadržaja, ja sam za to da se taj link pošalje Maji pa nek ona to potvrdi kao službeni kanal.. Fenomenalna ideja .. sta mislis ako npr. ko do sledeceg kraja nedelje skupi vise videov-a taj cemo onda predstavljati kao officijalni ... ako mislis tako nesto ? Pozzz | |
|
| |
Ana Admin
Broj poruka : 1382 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Ned Nov 15, 2009 12:20 pm | |
| Nisam baš na taj način mislila, ali u redu. Hajde ti i Esmeralda postavite linkove od tih youtube kanala, pa ćemo svi zajedno odlučiti koji link šaljemo Maji na potvrdu. Jel se slažete? | |
|
| |
Nepopravljiv
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Ned Nov 15, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
| |
fruti
Broj poruka : 367 Godina : 37 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL Pon Nov 16, 2009 12:43 am | |
| Ako mogu i ja da kazem nesto
Nije problem napravit OFFICIAL Youtube Kanal al problem je kvalitete tog kanala.Kakva je kvaliteta tog kanala? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL | |
| |
|
| |
| Maja Marijana - OFFICIAL YOUTUBE KANAL | |
|