Maja Marijana Forum

Ofecijalni forum Maje Marijane!!
 
PrijemPrijem  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
Maja Marijana Forum

Maja Marijana Forum - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Dobrodosli na prvi fan club Maje MarijaneNa ovom forumu cete moci nac sve sta vas zanima o Maji, iznijeti svoja misljenja o Maji i ostalo. Ali prija toga, procitajte pravilnik.1.-Svaki clan po registraciji postaje calan ovoga foruma, te je od tad odgovoran za svoje postove.2.-Svaki forum ima banovanja, pa tako ima i ovaj. Svaki clan koji prekrsi bilo koje pravilo foruma, dobit ce prvo upozoren, a nakon zanemarenog drugog upozorenja, bit ce banovan.3.-Zabranjeno je bilo kakovo raspravljanje po forumu o bilo kojim temama koje ne vode nigdje. Svi clanovi koji su sudjelovali u toj nepotrebnoj diskusiji, prvo ce biti upozoreni, pa onda banovani.4.-Svaki urednik, i administrator foruma ima pravo izmijeniti, ili cak obrisati poruku za koju smatra da nema veze za odredjenom temom.5.-Zabranjeno je bilo kakvo linkovanje nekih drugoh stranica, osim u estradi, gdje mozete reklamirati ostale fun clubove.6.-Zabranjeno je postavljanje bilo kakvog provokativnog sadrzaja, npr. pornografije i slicno.7.-Zabranjeno je bilo kakvo vrijedjanje bilo kojih clanova. Ako imate problema sa nekim clanom foruma, javite se administratoru ili moderatoru na PP.8.-Molimo vas, da pri postavljanju slika, pazite na velicini slike koju postavljate, i pazite da ta slika ne remeti layout foruma,tj. sirinu stranice.9.-Upute za postavljanje slika, snimaka i ostalih vecih datoteka, mozete pronaci upravo na ovom forumu.10.- Za bilo kakva pitanja, sugestije i ostalo, naci cete odredjenu temu, a ako imate neki problem, javite se administratoru ili moderatoru na PP.Zahvaljujemo, urednistvo foruma Maje Marijane.