| 2008. - Zena zmija | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ana Admin
Broj poruka : 1382 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:32 am | |
| Zena zmija
Zena zmija sedi za sankom pije svoj viski s ledom, igra se vatrom zena zmija gleda te krisom i nazdravlja casom prema ljubavi bivsoj
Nevero, veruj mi, sve ces da mi platis neces ti vise meni u oci lagati kad najmanje nadas se, sve cu da ti vratim ko neka zena ces zbog mene plakati
Ref. Zena zmija sedi za sankom pije svoj viski s ledom, igra se vatrom zena zmija gleda te krisom i nazdravlja casom prema ljubavi bivsoj
Zena zmija osvetu sprema igra na obzir, ali milosti nema zena zmija nece reprize nocas je ovde da te za srce ugrize
Nevero, veruj mi, sve ces da mi platis neces ti vise meni srce lomiti dosta je lutanja do sitnih nocnih sati necu ti vise ja to dozvoliti
Ref. 2x | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:32 am | |
| Pola sata
Ne verujem, gledam ali ti si tamo sa njom bio drzao za ruku svoju prevaru i nisi krio
Mislio si, mozda nisam tu pa je ljubis u svom narucju 2x
Ref. 2x A pre pola sata ti si bio na mom ramenu i za pola sata ti mi brze nadje zamenu
Ma, napicu se, razbicu sve da zaboravim i sutra lepo s tobom da se pozdravim
Dok te gledam, zelim da ti pokvarim to lepo lice da vidis kako boli moja kletva, bedna izdajice
Smejem se i pocinjem da ludim jer nema vise sta da izgubim 2x
Ref. 4x | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:33 am | |
| Ne uci me ti
Ne uci me da patim, znam kraj tebe to sam bar naucila u tom kavezu zlatnom krila sam izgubila
I ne teraj me na taj greh svoj ponos nikad necu da ti dam otkad nisam sa tobom ljudi kazu, bolje izgledam
Jer ti si ko liker sto opija lako a onda me muci i truje polako da shvatim to, dugo mi je trebalo i najvise boli kad najmanje trazis i uvek se desi bas onda kad pazis al' proci ce i ovo s tobom ludilo
Ref. Ne uci me ti kako se voli koji si najmanje me voleo kraj tebe sam znala samo za suze i samo za bol
Ne uci me ti istina sta je koji si najvise me lagao sa tobom sam bila sama udvoje i dotakla dno | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:33 am | |
| | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:34 am | |
| Ahilova peta
Slepa ulica ova ljubav mog je srca nigde ne vodi na pogresna vrata kuca laz je najveca da je lako sto se mora hleb je to sa sedam kora
Ref. Ako Boga znas ne zastajkuj, brze hodaj sto pre predji ti preko praga moga bola neka vide svi kako sama lutam svetom Ahilova moja peto
Ako Boga znas za srecu vodu za mnom prospi sto ti kvarim dan i kisu suza mi oprosti nisam kriva ja nesto je od mene jace zato pusti me da placem
Iz tvog pogleda sevaju na mene munje svaka rec ko noz korov, kopriva i trnje nije istina da se dobro dobrim vraca da se skola skupo placa
Ref. 2x | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:34 am | |
| Kratak spoj
Idealan plen pravi macomen kad te vidim s drugom zenom obuzme me gnev
Ne cekam ni tren krecem ja u lov nema Boga, nema sile uzecu te njoj
Mir i rat s vukovima pakt sklopice zbog tebe ova ova zena vamp
Ref. Svaki dodir tvoj kao kratak spoj apsolutno moj si broj vec sam tvoja sva i vec vidim da nema nama nocas sna
Ti si moj kratak spoj ti si moj
Bas me briga to sta ce reci ko od tih silnih dusebriznih vise mi je zlo
Ne cekam ni tren krecem ja u lov nema Boga, nema sile uzecu te njoj
Tudje sve uvek sladje je zabranjenom vocu nece niko reci ne
Ref. 2x
Tugo, laku noc, sreco, dobar dan vreme suza i baksuza gotovo je, znam tugo, laku noc, sreco, dobar dan otisla je davno vernost u drugi plan
Mir i rat s vukovima pakt sklopice zbog tebe ova ova zena vamp
Ref. 2x
Ti si moj | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:35 am | |
| Nije hitno
Nocima te nema kazes, s drugovima si zasto mene lazes kad znam da sa njom bio si
S tobom ni minuta pet ma, idi sad kod nje ima da prevrnem sve znaj da dosta mi te je
Ref. Nije hitno, a ni bitno da sa tobom gubim vreme zavaras me, nerviras me bezi, brate, dalje od mene samo napred, budi s drugom pa se lepo sa njom nosi mali, dvojka si
Ne zelim, ne zelim tebe pored sebe sad idi, sad idi muka mi je od tebe i hocu, i hocu da budem malo sama a tebi nek je tama
Hoces opet, to je tebi tako magicno na kraju takve price uvek bude tragicno
Sedis na stolice dve ma, idi sad kod nje cekam da padnes na dno znaj, zasluzio si to
Ref. | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:35 am | |
| Ne ostavljaj mi nadu
Ref. Ne ostavljaj mi nadu ne ostavljaj mi nadu da sve nije propalo ostala je samo jos bol krevet veci za broj dotakli smo dno
Ne ostavljaj mi nadu ne ostavljaj mi nadu kad sve, sve si odneo ostala je samo jos bol krevet veci za broj a mnogo mogli smo
Tiho, na vrhovima prstiju da me ne budis idi, pukli smo, znaj ljubav nije film ni serija da joj ti menjas tuzan kraj
Malo su reci tu gde su davno sve moje nade uvele tebi je ljubav vazna rec samo kad ti sa mnom lose krene
Ref. 2x | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:36 am | |
| LJubav i zlato
Na licu osmeh lazni sja kune te kao sto sam ja nemao zelje da ljubis usne njene otkad sam videla te s njom voleo mene kada sa drugim krenem nemao nikad srecan dom
Ref. Ljubav i zlato ni sudjeno ni dato lek ne nalazim volim i kunem nit' idem niti umem da te ostavim
Ljubav i zlato ni sudjeno ni dato lek ne nalazim volim i kunem bez tebe jos ne umem da se snalazim
Crn, visok, stvarno jesi lep al' mesto srca ti je led mnoge te vole, od goreg ti si gore ne znaju one da si taj nicija nije gorela sve do zore i tvoja docekace kraj
Ref.
Ljubav i zlato lek ne nalazim volim i kunem da se snalazim
Ref. | |
|
| |
Ana Admin
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija Pon Jul 14, 2008 9:36 am | |
| Smekeru
Ti samo furaj fazon svoj slobodno izbrisi moj broj idi nekoj drugoj, pod prozorom pevaj pretvori se u munju i sevaj
Meni je ponekad dosadno pa te cimam namerno ti si frajer na losem glasu od svake tvoje ribe bolja sam za klasu
Nemoj da si naivan, da pomislis da sam se zaljubila s tobom samo slobodno sam vreme gubila
Ref. Smekeru, sada nemoj da mi zameris neces ni za tri zivota pamet da mi pomeris sladak si ko secer i to se odmah primeti ali steta, bas sam ovih dana na dijeti
Bas sam ovih dana za takve na dijeti bas sam ovih dana za takve na dijeti bas sam ovih dana za takve na dijeti bas sam ovih dana, aha
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 2008. - Zena zmija | |
| |
|
| |
| 2008. - Zena zmija | |
|